Oost West thuis best
Door: Henk Jan, Marga & Laurens
Blijf op de hoogte en volg Henk Jan, Marga & Laurens
31 Oktober 2011 | Nederland, Ommen
Onze vlucht naar Milaan was er een my Airone i.p.v. Alitalia maar dit mocht d epret niet drukken. Oke de uitrusting van deze kist is iets anders dan wij gewend zijn, veel plakband her en der, niet schoon, allerlei vreemde luchtsjes.
Toch keurig op tijd aangekomen in Milaan, na een korte transfer periode van iets maar dan een uur door naar Amsterdam. Als we dan weer in de blauwe vogel stappen is het altijd weer een beetje thuis. Na een rustige vlucht keurig op tijd in Amsterdam om snel met de trein door te reizen naar huis.
Op Zwolle blijkt dat wij geen aansluiting hebben en een ½ uur extra wachttijd in acht moeten nemen vanwege de zondag regeling, en eh dit hadden we niet ingecalculeerd daar Laurens toch weer vroeg op moet morgen om op tijd op school te zijn.
Toch kunnen we terugkijken op een heerlijke vakantie met eigenlijk alleen maar hoogtepunten, nee dit was er weer een waarvan wij zeggen, VOOR HERHALING VATBAAR.
We zijn terug aan het werk, naar school en wat zo meer.
Groet en tot de volgende reis