Pracht, praal en Tuk Tuk
Door: Henk Jan, Marga & Laurens
Blijf op de hoogte en volg Henk Jan, Marga & Laurens
30 Juni 2008 | Thailand, Bangkok
Vanochtend een Tuk Tuk gescoord welke ons voor 20 Baht (40 cent) een hele dag door Bangkok heeft geraced van tempel naar tempel, een belevenis op zich. Grand Palace mag je alleen in lange broek naar binnen echter als je die niet bij je hebt mag een een tempelbroek aan waar alle vakantiegangers in zitten te zweten, Lang leve POLYESTER
Gelukstempel, What Pra Kheo (liggend Boehda, en niet te vergeten HaJee heeft zich een maatpak aan laten meten (of die der mooier op word is de vraag maar je kunt het allicht proberen)
De Wodka Ice (Ja Ria) is ook hier lekker, en eh Jeroen het bier is ook hier goed(Singha)
Jeanet, je Hotel lijkt van de buitenkant erg leuk, maar eh de binnekant is leuk op plaatsjes maar of het werkelijkheid is????????? (HAHA) wij zijn er langs gereden.
Zo dit is voor nu wel weer voldoende. Morgen gaan we fietsen met Co van Kessel door Bangkok, dit betekent om 06.00 uur op staan, maar ja je moet er wat voor over hebben
Groeten vanuit een warm en broeierig Bangkok
Henk-Jan, Marga en Laurens
30 Juni 2008 - 16:26
Fam Moes:
zo te zien is het er inderdaad prachtig al die mooie tempels neem genoeg foto's dan kunnen we die eens goed bekijken. veel plezier
de moezies -
30 Juni 2008 - 17:30
Maaike:
Hoi Marga!
Ik zag je weblog in het lief en leed boekje staan..
Heel veel plezier nog de komende weken, maar als ik dat zo lees komt het helemaal goed!
Groetjes!
Maaike -
30 Juni 2008 - 20:12
Natasja:
Hey hoi,
Leuk om te lezen wat jullie daar allemaal doen. Echt mooi daar he?? Jullie zullen nog veel mooie plekjes gaan zien. Veel plezier en geniet ervan!!
Groetjes van Natasja
01 Juli 2008 - 09:47
Anja:
Hallo Buurtjes
Edwin v.d. Sar al gezien?
schijnt ook in Bangkok te zijn.
veel plezier,en groetjes uit zonnig Ommen.
01 Juli 2008 - 10:43
Lammert:
Ziet er allemaal prachtig uit.
Leuk om jullie reis op deze manier te volgen.
Gr Lammert
01 Juli 2008 - 11:03
Winy Brandsma:
hallo alledrie
kom net bij jullie ouders vandaan en beloofd dat ik dit even voor hun bij hou.
nog veel plezier
groetjes winy