Voorbereiding op 3 weken CampoFelice
Door: Henk Jan, Marga & Laurens
Blijf op de hoogte en volg Henk Jan, Marga & Laurens
12 Juli 2011 | Nederland, Ommen
Wij hebben de caravan al op de oprit staan en hij word langzaam ingepakt. Het is even weer goed nadenken hoe de gewichtsverdeling moet want hij is nagelneu!!! OK we hebben hem dit voorjaar al uitgeprobeerd in België maar dat is toch iets anders dan beladen de bergen in.
Nog een paar daagjes werken en dan kunnen we langzaam richting Lago Maggiore gaan rijden, Marga moet nog even de nachtdienst afmaken. Laurens is al langzaam begonnen met zijn vakantie door even bij Bart te logeren, hij hoeft alleen nog zijn cijferlijst op te halen vrijdagochtend. Nee wij hebben er weer zin in.
Terug naar ons oude vertrouwde Tenero in de provincie Ticino in Zwitserland. Terug naar waar we de laatste paar jaar ook zijn geweest tijdens de zomervakantie, eigenlijk niets voor ons terug naar dezelfde camping maar ja,
- leuke mensen om je heen (ook dit jaar weer, ja familie Broer!!)
- fantastische camping
- heerlijke omgeving en niet onbelangrijk
- iedere keer weer iets nieuws ontdekken.
Nee we hebben er zin in, het vertrek kan niet snel genoeg gaan
12 Juli 2011 - 19:20
Fam. Broer:
Ook wij hebben er zin in. Jan is de fritespan al aan het schoonmaken, dus de jongens kunnen weer patatjes maken. Tot volgende week !!!! -
12 Juli 2011 - 20:53
Gruble:
Hebben ze daar wel bier, Henk Jan? -
13 Juli 2011 - 11:40
Gea Beugels:
Ik wens jullie een hele fijne vakantie. In Italië schijnt op dit moment een hittegolf te zijn. Altijd beter dan de regen hier natuurlijk......
Veel plezier. -
13 Juli 2011 - 11:50
Inge Broer:
Nog even een vraagje: op deze site staat dat jullie over drie dagen vertrekken. Dat is bij mij zaterdag. Jullie zouden toch maandag vertrekken? -
16 Juli 2011 - 10:03
Marian:
Veel plezier familie, pas goed op jezelf en maak er wat moois van. Wij buffelen nog een paar weekjes door in ons kikkerlandje en vertrekken dan naar Buffelo Bill. Daar buffelen we op een andere manier verder. Groetjes en tot langs de lijnen, Marian