Zon, feest en vuurwerk
Door: Henk Jan, Marga & Laurens
Blijf op de hoogte en volg Henk Jan, Marga & Laurens
24 Juli 2011 | Zwitserland, Tenero
De laatste dagen hebben we heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. Af en toe de noodzakelijk dingen, ja ook hier word de afwas gedaan,ja af en toe boodschappen doen en ja …………………………!!! maar voor de rest genieten van het mooie weer, helemaal als we alle verhalen van de rest van Europa volgen.
We hebben lekker liggen dobberen op het meer, ok af en toe komen Laurens en Robert Jan voorbij om de dames, Marga, Inge en Annemiek ff van een douche te voorzien of van het luchtbed af te gooien waar ze niet van zijn gediend maar voor de rest?
Wel hebben we een heerlijke fietstocht gemaakt naar Magadino, tochtje van zo’n 9 km door een schitterend natuurgebied aan de rand van het Lago Maggiore. Mooie natuur met een prachtig flora. Enigste probleem wat af en toe opdoet is de mountainbike van Lauy. Iedere keer loopt de traparm los. Gelukkig heeft Jan een complete werkplaats bij zich zodat ook dit probleem iedere keer weer opgelost kan worden, behalve dan als ja al 3 km onderweg bent maar dan hebben we altijd wel hulptroepen welke ff gereedschap gaan halen. Heel veel dank aan Robert Jan.
Gisteren was voor Laurens de grote dag, eindelijk 15 jaar oud geworden. Nadat alles in alle vroegte versierd was werd meneer verrast met een fantastisch kado. Hij gaat zelf vliegen op vliegeld Lelystad op vrijdag 12 Augustus a.s. (www.pilotincommand.nl)
Nadien hebben we uitgebreid samen met de familie Broer koffie met gebak genoten onder een heerlijke warme zon. In de middag was het chillen en niets doen, nou ja drankje op zijn tijd maar voor de rest genieten van het mooie weer. Aan het eind van de middag zijn we met z’n allen begonnen aan een uitgebreide BBQ . Er werd zelf friet gebakken, heerlijke Zwitserse braadworsten gegeten en uitgebreid van de salades genoten. En eh natuurlijk werd er geborreld. Nee een heerlijke warme en zonnige verjaardag voor Laurens en genodigden.
Gisteravond werd de verjaardag afgesloten met een schitterend vuurwerk festijn. Ca. 4000 kg vuurwerk welke was gemonteerd op 6 pontons werd er afgestoken waarbij een kleine 10.000 knallen werden geproduceerd, nee om je verjaardag op deze manier af te sluiten gebeurt niet ieder jaar.
Nee het vuurwerk festival in Locarno was fantastisch en dit op een nachtelijk tijdstip met heerlijke zwoele temperaturen.
Zo hier laten we het hier maar bij voor deze keer. Wij gaan lekker verder genieten van zon, zee en heerlijke 25+ temperaturen.
24 Juli 2011 - 19:52
Lianne Zwaan:
Hallo familie,
Allereerst Laurens nog van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag! Om zo je verjaardag te mogen vieren en af te sluiten is geen straf!
Wij zijn jaloers op jullie mooie weer. We hebben gisteren, tussen de buien door, de vouwwagen opgezet in Wezuperbrug. Na een nacht met storm en regen was alles klam. Belinda was in de slaap met de binnentent tegen de buitentent aangekomen. Alles nat, inclusief matras en slaapzak :-(, dat met het vooruitzicht dat het de hele dag bleef regenen heeft ons doen besluiten om een dag en een nacht naar huis te gaan. Alles drogen en opwarmen. Maandag proberen we het opnieuw :-)!
Dat is het voordeel van vakantie op 10 minuten afstand :-).
Jullie nog veel plezier en zon toegewenst!
Groetjes, Lianne -
25 Juli 2011 - 14:36
Erik En Elmy:
Moi Volk,
Gelukkig ist kl... weer veurbie. Ik denk dat we dat nou hier hebn. Mar ja mot toch warkn. Ie hebt wel een hiel mooie stee. Veul plezier en de groetm aan de Broertjes. Vanuut un harfstachtig Erica.