Chilingzzzzzzzzzzzz
Blijf op de hoogte en volg Henk Jan, Marga & Laurens
29 Juli 2012 | Italië, Treporti
Na aankomst en alles opgebouwd hebbende is het chilingz time zoals Lauy zegt. Of helemaal niets doen, lam zijn, genieten, lekker eten en drinken en vooral genieten.
Welnu, dit hebben we in overvloed gedaan de 1ste week na aankomst.
Lauy is vanaf dag 1 vanaf 22.00 uur vertrokken en is rond 03.00 uur paraat. De Jeugd begint op het strand, gaat hierna naar TaiToo, discotheek op de camping en sluit weer af op het strand. Dit alles onder de bezielende leiding van de Italiaanse bewakers van Camping Mediterraneo. Ook maar een verkeerde stap mag er worden gezet, ook maar een keer teveel stem verheffing ook maar een keer…………. En je bent aan de beurt samen met de hele familie, straf: vertrekken of je nu wil of niet.
Oké, je kunt zeggen wat je wilt maar het is duidelijk en je weet heel erg goed waar je aan toe bent, alles is ook duidelijk terug te lezen op alle media en ze schamen zich er niet voor. Respect moet er zijn en toch is dit alles Chilingzzzzzzzzzzzz vooral op het strand.
Wij staan zelf s’ochtends niet al te vroeg op, hierna een heerlijk bakkie koffie, lekker douchen, broodje halen, ontbijtje doen, ff alles afwassen en opruimen en dan richting strand, als we geluk hebben komen we Lauy nog tegen. S’middags ff terug voor een lichte lunch, ff tukken op het strand en dan einde middag terug richting caravan. Oh ja tussendoor natuurlijk ff lekker de zee in om af te koelen, misschien mat Lauy nog ff met het balletje ouwehoeren maar verder, Chilingzzzzzzzzzzzz,
Behalve afgelopen zaterdag, niets Chilingzzzzzzzzzzzz op het strand, nee gratis scrubben op het strand. Er stond een dusdanige hoeveelheid wind dat wij, ondanks dat gewapend met luchtbed richting strand vertrokken. De wind bleek dusdanig dat wij begonnen met een gratis scrubactie, ja we werden gezandstraald. Toch luchtbed op de grond en lekker genieten van de aangename temperatuur, oké er kwam af en toe wat zand voorbij maar toch. Tijd om eens ff lekker in de hoge golven te ravotten en te ouwehoeren, toch lekker om weer ff terug te gaan naar je jeugd. Als HaJee later ineens wakker word komt er een golf voorbij, een luchtbed zonder Marga en heel erg veel troep.
Vloed op komst in combinatie met de hoge golven en harde wind en je hebt een comedy capers te pakken. Nou ja dan maar inpakken en afspoelen. Je wat een troep zit er ineens aan die lucht bedden.
Terug bij de caravan komen onze Italiaanse buren al direct dat de luifel door de wind was gegrepen en…………………….. we begrepen het niet helemaal, ons Italiaans is nou niet dat je zegt, maar het temperament spatte er van af en nog ietsje meer. Dan maar een stormbandje erom en klaar is Clara, geen last meer gehad en het Italiaanse temperament was verdwenen.
Voor de rest doen we eigenlijk niet zoveel op dit moment, af en toe een boodschapje, een wijntje halen (we kunnen kiezen uit 4 soorten Italiaanse wijn van het vat) lekker eten en vooral veel Chilingzzzzzzzzzzzz, heel erg veel Chilingzzzzzzzzzzzz.
Op de een of andere manier is dit een camping die ons erg goed bevalt, Lauy heeft het mega naar zijn zin en wij komen helemaal tot het maximale ontspanningspunt, Chilingzzzzzzzzzzzz.
Ciao
Familia Grobbe
07 Augustus 2012 - 16:51
Jeanet:
Leuk hoor !
binnenkort maar ff bijkletsen.
wil je mij in de tussen tijd ff een mail sturen ?
ik ben nl al mijn contactpersonen kwijt ....................
groetjes