Zwaar weekje??
Door: Henk Jan
Blijf op de hoogte en volg Henk Jan, Marga & Laurens
11 Februari 2013 | Nederland, Ommen
Maar eens ff terug naar afgelopen week. Het weekend was het go-life wekend waar veel werk moest worden verzet. De zaterdag en zondag hebben we dan ok dagen van een uurtje of 15 gedraaid. Desalniettemin waren we niet ontvreden waar we stonden, tuulijk er zijn altijd zaken die beter kunnen, ene volgend ekeer weer anders moeten en ga zo maar door.
De maandag was de dag dat de Chineze business echt met het systeem aan de slag ging. Schoonheids foutjes heb je altjd en ook deze keer. De rest van de week hebben we niet alleen allerlei kleine correcties uitgevoerd ook de business ondersteund in het begin van hun nieuwe processen in hun nieuwe systeem.
Natuurlijk hebben wij als team ook niet alles goed gedaan en lessen geleerd hoe het de volgende keer weer anders moet. Neemt niet weg dat in de basis alles redelijk op orde was ondanks de verschrikkelijk moeilijke aanloop er naar toe.
Daar ik alweer thuis ben sinds donderdag hou ik het kort, het werk voor deze week wacht alweer en ben er maar weer druk mee. I khoop dat dit mijn laatste verslag over China was want eerlijk gezegd, ik ben wel klaar met dit land en de cultuur.
Ik heb afgelopen weekend de accu weer opgeladen, bijgeslapen en ga zo maar door.
Nieuwe week, nieuwe reis, nieuwe uitdagingen.
Dit was wat mij betreft het laatste verslag over de chinese belevenissen. Op naar de volgende elder sop deze aarbodem.
Ni hao
Henk Jan